Masina electrica se preconizeaza a fi masina viitorului, tocmai de aceea producatorii de automobile se bazeaza din ce in ce mai mult pe acest concept si pregatesc noutati. De exemplu, Opel si-a propus sa lanseze intre 2016 si 2020 – 29 de modele noi de autoturisme.

Pentru 2017, Opel anunta lansarea noului Opel Ampera-e, un model 100% electric, care promite o autonomie mai mare decat automobilele electrice existente deja pe piata.

Varianta europeana a recentului Chevrolt Bolt, noul Opel Ampera-e, un model practic cu 5 locuri si un portbagaj compact, este pus in functiune de o baterie plata, ce se va regasi sub podea, optimizand astfel spatiul util. Bateria are o greutate de 435 de kg si pentru a se incarca complet are nevoie de 9 ore.

Opel Ampera-e va prezenta asistent personal de service si conectivitate OpenStar, precum si alte tehnologii pentru smartphone-uri si dispozitive electrice.

La noul Ampera-e se vor regasi elemente tehnice si de design imprumutate de la Chevrolet Bolt, lansat anul acesta la Detroit. Bolt se lauda cu 200 CP putand sa ajunga la 100km/h in aproximativ 7 secunde, avand o autonomie de 320 de km, caracteristici pe care este posibil sa le regasim si la Ampera-e. Pana in momentul de fata producatorii nu au furnizat detalii tehnice concrete despre mult asteptatul Ampera-e.

Daca pana iti vei achizitiona si tu noul Opel Ampera-e, ai nevoie de servicii profesionale sau de piese auto pentru masina ta conventionala, contacteaza-ne si programeaza-te la E-res Auto Brasov.