Zvonurile spun ca Apple se orienteaza catre o noua industrie si anume cea auto. Profitul Apple trebuie investit intr-un nou concept, masina Apple, care ar putea duce la castiguri mult mai mari.

Se pare ca exista deja o echipa de profesionisti, in frunte cu Steve Zadesky, vicepreşedinte Apple, care se ocupa de concretizarea acestui proiect maret. Din echipa fac parte si designeri auto de top, fapt ce ne duce cu gandul la un proiect cat se poate de verosimil si ambitios din parte celor de la Apple.

Masina Apple se vrea a fi electrica si cu o multitudine de functii care o transforma intr-o masina semi-autonoma, pe care o vom putea vedea circuland pe strazi din anul 2020.

Pe langa profitul pe care urmeaza sa il aiba de pe urma pretului masinii Apple, se vor mai obtine castiguri destul de semnificative si din aplicatiile pentru acestea. Programezi locul unde vrei sa ajungi, masina conduce singura, iar tu te bucuri de aplicatiile Apple, care nu vor fi tocmai ieftine.

Dorinta crearii unei masini Apple a pornit chiar de la Steve Jobs care voia foarte mult sa creeze ceva unic in domeniul auto.

Viitorul masinilor va fi total neasteptat avand in vedere intrarea pe piata auto a celor de la Google, Apple si Tesla, insa pana cand vom circula doar cu masini autonome e posibil sa ai nevoie de verificari si piese de schimb pentru masina ta conventionala. Nu ezita si programeaza-te la E-res Auto Brasov.