Producatorii auto se intrec in a aduce in atentia publicului modele care mai de care mai sofisticate, de actualitate, electrice sau autonome, iar Porche nu este mai prejos, fapt pentru care lucreaza la primul model Porche electric.

In 2019 este asteptata lansarea modelului masinii electrice ce va detrona toate celelalte recorduri in materie.

Noul Porche, numit Mission E se afla in faza de testare. Incercarile se realizeaza cu un Porche Panamera Junior, ce se vrea a fi varianta care va precede fenomenul Mission E.

Tesla Model S se va simti amentintat de noul concept al germanilor de la Porche, cel din urma avand un capital de 1 miliard de euro si o autonomie de 500 de km.

Ajutata de peste 600 de cai putere, aceasta masina electrica are nevoie doar de 3.5 secunde pentru a ajunge la 100 de km la ora. Viteza maxima ce va putea fi atinsa la bordul masinii electrice Porche Mission E fiind de 250 km/h.

Transformarea conceptului Porche Mission E in realitate presupune multa forta de munca, de aceea au aparut aproximativ 1000 de oportunitati de lucru in cadrul companiei. Reunind contributia si efoturile atator oameni, Porche estimeaza o productie anuala de 15.000 de masini electrice Porche Mission E, oferind clientilor ce vor conduce noul model, o combinatie imbatabila intre dotarile tehnice si facilitatile digitale oferite de Google sau Apple.

Sportivitatea modelui este data de inaltimea de doar 130 de centimetri, iar echilibrul de distribuirea bateriei pe toata lungimea dintre axul din fata si cel din spate al masinii.

In plus, daca nu erai convins ca acest vehicul electric vine tocmai din viitor, afla ca toate comenzile la bord vor fi controlate prin gesturi cu ajutorul unei proiectii holografice.

Pana vei avea in garaj masina viitorului, o sa ai nevoie de piese de schimb si service auto pentru masina ta conventionala, te asteptam la E-res Auto Brasov. Contacteaza-ne si tu!