Fa-ti o programare la Service Auto Brasov: 0373.800.117

Politica de garantie E-res Auto este conceputa in conformitate cu prevederile Legii nr. 449/2003 privind vanzarea produselor si garantiile asociate, care transpune in dreptul roman Directiva 1999/44/EC.

Produsele comercializate de catre E-res Auto sunt interschimbabile cu piesele originale conform cataloagelor si listelor editate de catre producatori. Garantia legala este de 24 luni pentru piesele de folosinta indelungata.

Garantia oferita de E-res Auto Brasov pentru manopera reparatiilor efectuate in service-ul nostru este de 3 luni calendaristice.

Piesele de folosinta indelungata sunt: ambreiaje, arcuri, amortizoare, articulatii planetare, elemente de caroserie, elemente de directie, elemente de frana, elemente de iluminare si semnalizare, cabluri, pompe, radiatoare, tobe si tevi de esapament, rulmenti, fise de bujii, piese de electromotor si alternator, piese de motor in miscare.

Garantia acopera defectele de material sau de fabricatie, iar produsele care vor prezenta acest tip de defectiuni vor fi inlocuite in cadrul termenului de garantie cu altele noi, conform legii. Termenul de garantie curge de la data inscrisa pe factura de vanzare a marfurilor. Termenul de garantie pentru produsele Castrol, in cazul pastrarii lor in ambalajul original si la temperature cuprinse intre -5 si +40 grade Celsius, este de 36 de luni.

Contacteaza-ne pentru orice nelamurire legata de termenii de acordare a garantiei.

Calea Feldioarei, nr. 64, Brasov

0268-708.822, 0758-452.744

office@e-res.ro